Körkort, ID och visum

Välkommen på din id-fotografering.

Jag har drop in två dagar i veckan, öppetider ser ni nedan. Övriga tider går bra att tidsboka, lediga tider hittar du i kalender nedanför. Vänligen ta med önskade specifikationer så som storlek och färg på bakgrund till ditt besök för att det ska gå så smidigt som möjligt på plats.

Varmt välkomna!

Obs
Under v.27-30 gäller endast tidsbokning för körkort och id fotografering, ordinarie drop-in har alltså stängt under denna period.

 

 

 

 

Öppettider Drop-In

Måndag 11-16 Torsdag 11-16 Under ovantående tider behövs ingen tidsbokning. Övrig tid kan man tidsboka, se kalendern nedanför för mera info om ledig tider för bokning. Obs Under v.27-30 gäller endast tidsbokning för körkort och id fotografering, ordinarie drop-in har alltså stängt under denna period

Priser

Körkort/ID 280:- Visum ink Digitalt fotografi 400:-

Tidsbokning för körkort och id-foto

Här ser du vilka datum och tider som det tillgängliga för bokning. Besöket tar ca 5-10 minuter och du får med dig bilderna på en gång när besöket är klart.
Jag lägger in nya tider kontinuerlig. Har du övriga frågor går det bra att fylla i kontakt formuläret nedan eller maila mig på Hej@hejfoto.se.

Säkerhetskod:
security code
Ange säkerhetskoden:

Submit

 

Vill du komma i kontakt med mig?

Fyll i formuläret så återkommer jag så snart som jag kan!